“Tot over een half jaar”

“Tot over een half jaar”. Dit hoor ik mijzelf de afgelopen weken regelmatig zeggen. De afgelopen dagen stonden in het teken van afscheid nemen van familie, vrienden en andere bekenden. Meestal in combinatie met koffie, lunch, een etentje of een middagje ‘old school’ zwemmen met vrienden. Inmiddels begint de reis dichtbij te komen, aanstaande woensdag is het zover. Om 14:30 uur vlieg ik van Schiphol naar Mexico. Daar ga ik, samen met mijn studiegenootjes Jelle en Kim, anderhalve week road-trippen (zie de route hieronder!). Daarna hebben we nog een weekje om Mexico City te bekijken, voordat Jelle en Kim beginnen met studeren. Ik vlieg dan door naar San Diego, alwaar ik nog een weekje mag vertoeven, voordat ik naar mijn eindbestemming vertrek: San Fransisco!

Screen-Shot-2014-07-20-at-16.15.18

Een half jaar voorbereiding komt nu (gelukkig) ten einde. Visum is geregeld, bankzaken zijn op orde, verzekering is aangepast, benodigde spullen zijn gekocht. Het enige wat eigenlijk nog moet gebeuren is alles in een koffer stoppen en hopen dat ik binnen het bagage-limiet van 23kg blijf. Vanavond gaan we verder nog lekker een hapje eten met het gezin en maandag en dinsdag heb ik nog tijd voor wat laatste voorbereidingen.

Voor wie het interessant vinden om te weten, hierbij een overzichtje van waar ik wanneer ben:

  • Mexico – 23 juli t/m 12 augustus
  • San Diego – 12 augustus t/m 18 augustus
  • San Fransisco/Berkeley – vanaf 18 augustus

Tot slot: als je een mailtje wilt ontvangen wanneer ik een nieuw berichtje hebt geplaatst, klik dan rechtsboven de website op ‘Inschrijven’!

Groetjes,
Koen

Leave a Reply